ONTDEK HET ECHTE WENEN
FIETS- EN WANDELTOURS
BELEEF WENEN ALS EEN LOCAL
MET NEDERLANDSE GIDSEN
VOEL, PROEF EN ONTDEK WENEN
4 SEIZOENEN LANG !
Previous
Next

Ontdek het échte Wenen!

Wenen, Oostenrijk

Een stedentrip naar Wenen is een heel goed idee. Voor een heerlijke mix van cultuur, fantastisch eten, een ontspannen sfeer en de hippe lokalen. Ga ook nog even shoppen of las een pauze in bij één van de vele koffiehuizen. Als de ober je een stuk Sachertorte brengt, weet je dat je op citytrip in Wenen bent!

Wil je het echte Wenen ontdekken? Boek dan een Nederlandstalige rondleiding bij Mijn Wenen Tours! Onze gidsen laten je meer zien dan welke reisgids ook. Dit kan zowel lopend als met de fiets. Mijn Wenen Tours is de beste en leukste manier om het echte Wenen te ontdekken!

Mijn Wenen Tours
Mijn Wenen Tours

Kies een tour

Alle highlights van de stad: Wenen kompleet

Beleef Wenen als een local! Deze fietstour wordt begeleid door onze ervaren gidsen die de geschiedenis en cultuur van Wenen tot leven brengen met interessante verhalen en verrassende feiten. Stel vragen en leer tijdens de tour anderen kennen. De Tour draait om het maken van blijvende herinneringen in een leuke en opwindende sfeer.

Op zoek naar legendes: Verborgen Wenen

Elke cultuur heeft zijn eigen mythen en legendes die door de lokale bevolking worden verspreid. Op de fiets maak je zowel kennis met mythen als boeiende feiten, zoals bijvoorbeeld de waargebeurde verhalen achter de originele koffiehuizen van Wenen.

Fietsen langs de prachtige Donau

De Donauradweg volgt de rivier pal langs de oevers en is misschien wel de mooiste fietsroute in Europa. Ben je op zoek naar culinaire verwennerij, kastelen en kloosters en prachtige uitzichten? Fiets dan mee!

Urban food bike tour

Wenen is hipper dan je denkt! Tijdens deze tour maak je kennis met allerlei (architectonische) hotspots en proef je heerlijke lokale gerechten en dranken in een trendy bistro.

Wandel langs alle Highlights van Wenen

Ontspannen te voet de highlights van Wenen verkennen. Je mist niks, want zowel de bekende hotspots als de plekken die alleen de echte insiders kennen, worden bezocht.

Tour op maat

Een tour op maat voor familie, vriendengroep of bedrijf? Iemand verrassen of een vrijgezellig feest organiseren ? Wij weten de weg!

fiets huren?

Wenen is een fietsstad bij uitstek. Vele veilige kilometers aan fietspaden zijn in de stad aangelegd. Met een comfortabele fiets de stad door? Reserveer hier een mooie fiets.

Gaat u binnenkort naar Praag? Neem dan eens een kijkje op onze site ‘Mijn Praag tours’! 

OVer ons

Mijn Wenen tours

Mijn Wenen Tours is een jong bedrijf, maar met veel ervaring. Sinds enkele jaren gaan steeds meer enthousiaste reizigers in Praag al met ons op pad via Mijn Praag Tours.  Het succes is ontstaan omdat wij onze tours steeds ontwikkelen door te luisteren naar de wensen van onze gasten. Dat natuurlijk aangevuld met onze eigen lokale kennis! Wij zijn ‘locals’ maar dan met Nederlandse roots . O ja, mocht je een stedentrip naar Krakau (Polen) plannen? Ook daar zijn we jouw partner met Mijn Krakau Tours! We willen onze passie en enthousiasme voor onze steden graag met jou delen. Ga met ons mee en beleef Wenen als een local!

onze diensten

Wat doen wij?

Onze eersteklas tours beginnen achter de schermen. Wij zorgen ervoor dat je vragen en boekingen snel en foutloos worden verwerkt. Onze monteur Peter zorgt ervoor dat al onze fietsen altijd tip-top in orde zijn en natuurlijk hebben we allerlei extra services om je tour compleet te maken, zoals de mogelijkheid tot het huren van een fiets na afloop van een tour, reisadviezen en meer. Maak onder het genot van een drankje kennis met onze vriendelijke (meertalige) collega’s in ons gezellige meeting point. 


Meest geboekte tours

De favorieten

Deel je foto's uit Wenen op Instagram